bislfoundation


 

BiSL Foundation - In Company

Op het moment dat meerdere personeelsleden van dezelfde organisatie de cursus BiSL Foundation willen / moeten volgen is een In Company setting het overwegen waard. Hieronder wordt van de In Company variant informatie op een rij gezet en u kunt onderaan ook direct meer informatie of een offerte aanvragen.

De cursus wordt vooraf afgestemd op uw specifieke situatie en tijdens de cursus wordt BiSL aldus gerelateerd aan uw eigen organisatie. Ook de nodige praktijkvoorbeelden en -ervaringen van andere organisaties passeren de revue. De lagere kosten per cursist vormen tot slot ook vaak een argument om te kiezen voor een In Company training.


Kenmerken en voordelen BiSL Foundation In Company

De cursus kan worden afgestemd op uw bedrijfssituatie en behoeften, waardoor de relatie met de eigen praktijk moeiteloos wordt gelegd. Verdere voordelen zijn:
1. Geen reistijd voor uw medewerkers
2. Flexibele planning: overdag, 's avonds of een combinatie middag-avond
3. Lage kosten per cursist
Het aantal deelnemers ligt normaal gesproken tussen de 6 en 12. In overleg is een afwijkend aantal mogelijk.


Verdere informatie

Voor verdere informatie hebben we een aparte pagina gemaakt met daarop alle informatie:
Klik hier om deze te bezoeken.


Cursus BiSL Foundation 

Cursus BiSL Foundation

BiSL workshops

Cursus BiSL Foundation

Cursus BiSL Foundation

  2007-2019 Tot Z Diensten BV   | Postbus 50 - 8120 JS Olst | 0570 - 560 404 | contact(@)totz.nl
 

 
Bron voor bepaalde inhoudelijke beschrijvingen: ASL BiSL Foundation en het boek Functioneel beheer volgens BiSL (Peter Janssen).
 
Aangezien Tot Z Diensten BV groot voorstander is van de Public Domain gedachte achter BiSL is toepassing voor eigen gebruik van alles wat u op deze site vindt altijd toegestaan zonder verdere toestemming of betaling.