bislfoundation


 

BiSL Foundation - Zelfstudiepakket

Hieronder vindt u informatie over BiSL Foundation zelfstudie. Het is uiteraard mogelijk BiSL te leren via zelfstudie. In klassikale trainingen wordt vaak naast de theorie ook aandacht besteed aan de praktijk, maar dat kan later in de eigen werksituatie natuurlijk ook vanzelf goed komen. Hieronder is wat u nodig heeft voor de zelfstudie uitgesplitst in de individuele componenten.


EXIN - Exameneisen

De EXIN examen eisen zijn hier te downloaden: Preparation Guide BIMF (EXIN Business Information Management Foundation with reference to BISL).

Boek 'BiSL - Een framework voor Business Informatiemanagement'

Het basisboek van BiSL is "BiSL - Een framework voor Business Informatiemanagement" wordt uitgegeven door van Haren Publishing. Dit boek wordt in de examenspecificaties van het EXIN en daarom is het aan te raden dit boek aan te schaffen als u van plan bent het EXIN-examen te doen. Online bestellen kan via Bol.com, via deze link komt u rechtstreeks bij het juiste boek (ook tweedehands! --> lagere prijzen):

EXIN - Proefexamen

Het EXIN-proefexamen van BiSL Foundation wordt gratis ter beschikking gesteld door EXIN en is hier te downloaden: Voorbeeldexamen BIMF (EXIN Business Information Management Foundation with reference to BISL).

BiSL Foundation - Aanmelden examen

U kunt examen doen bij EXIN op een aantal plaatsen in Nederland. Op de website is het mogelijk online in te schrijven en een eigen datum en tijd te kiezen. Het is overigens sinds zomer 2012 ook mogelijk online examen te doen, op een plaats en tijdstip die u het beste uitkomt. Dit staat bekend onder de naam EXIN Anywhere. Er zijn wel een aantal eisen waaraan u en de apparatuur moeten voldoen. U kunt hier zien of het voor u een geschikte methode is.


U kunt daarnaast examen doen bij APMG. Aanmelden daar gaat via APMG-Benelux


Cursus BiSL Foundation 

Cursus BiSL Foundation

BiSL workshops

Cursus BiSL Foundation

Cursus BiSL Foundation

  2007-2019 Tot Z Diensten BV   | Postbus 50 - 8120 JS Olst | 0570 - 560 404 | contact(@)totz.nl
 

 
Bron voor bepaalde inhoudelijke beschrijvingen: ASL BiSL Foundation en het boek Functioneel beheer volgens BiSL (Peter Janssen).
 
Aangezien Tot Z Diensten BV groot voorstander is van de Public Domain gedachte achter BiSL is toepassing voor eigen gebruik van alles wat u op deze site vindt altijd toegestaan zonder verdere toestemming of betaling.