bislfoundation


 

Nuttige links

Hieronder vindt u een aantal nuttige links:
 

Informatieve sites

ASL BiSL Foundation - Organisatie die het ASL- en BiSL-gedachtengoed beheert en verder uitdraagt via bijeenkomsten, congressen en het verzamelen en verspreiden van Best Practices.
ASL Foundation - Zustersite van BiSL Foundation.nl. Met informatie over het ASL framework: processen, termen, cursus aanbod en examens.
BIM-CTRL - Methodiek voor de ondersteuning van functioneel beheerders en informatiemanagers in het krijgen van echte regie over de informatievoorziening (IV). Gebaseerd op de vakinhoudelijke kennis en ervaring van Functioneel-beheerder.com in de praktijk.
BiSL Foundation - All Inclusive - Cursussen BiSL Foundation volgens het All-Inclusive concept: inclusief materiaal en EXIN-examen aan het eind van de 2e cursusdag.
BiSL Next - Sinds begin 2017 bestaat naast BiSL Foundation de doorontwikkelde versie: BiSL Next. Meer uitgewerkt op strategisch niveau met daarnaast aandacht voor data en technologie.
ITIL Foundation - Zustersite van ASL Foundation.nl. Met informatie over ITIL processen, termen, cursus aanbod en examens.
Ton van den Hoogen - Website van en over Ton van den Hoogen, docent/consultant bij Tot Z Diensten BV. Voor de nieuwsgierigen onder ons....

 

Cursus BiSL Foundation

BiSL workshops

Cursus BiSL Foundation

Cursus BiSL Foundation

  2007-2019 Tot Z Diensten BV   | Postbus 50 - 8120 JS Olst | 0570 - 560 404 | contact(@)totz.nl
 

 
Bron voor bepaalde inhoudelijke beschrijvingen: ASL BiSL Foundation en het boek Functioneel beheer volgens BiSL (Peter Janssen).
 
Aangezien Tot Z Diensten BV groot voorstander is van de Public Domain gedachte achter BiSL is toepassing voor eigen gebruik van alles wat u op deze site vindt altijd toegestaan zonder verdere toestemming of betaling.